Wallpapers and floors

Here is a picture of the first wallpaper that I put in the dollhouse. I´ve also put in the floors for these two rooms.
The pictures is first without lighting from the camera, and then with. It´s so dark in my apartment right now so the colors didn´t came out right.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Vilken fin tapet!

Svar: Tack =) Du har skrivit den allra första kommentaren på min blogg, grattis till det hehe. Det är så himla kul med miniatyrer. Hur länge har du hållt på?
myminis.blogg.se

2012-10-06 @ 12:51:03
URL: http://hannahsminiatyrer.blogg.se
Postat av: Hannah

Jag fick min första cernitlera o gjorde saker till dockor när jag var 8år men sen slutade jag leka och la undan allt vad miniatyrer o dockskåp heter, för det var ju inte coolt, sen höll jag på lite i "smyg" när jag var tonåring men inte förrän jag var 17år eller nått började jag hålla på med det "på riktigt" och nu är jag verkligen igång =) Ja, det är ju så kul o jag är glad att jag insåg att även vuxna kan glädjas av miniatyrer och pyssel!
Hur länge har du hållt på?

Svar: Vad roligt =) Jag har alltid varit fashinerad av miniatyrer. kommer ihåg att det fanns en miniatyr av sjukhuset när jag var liten, kunde stå där jätte länge och titta och förundras över hur allt kunde vara så detaljerat och som den riktiga fast miniatyr. Men jag har inte tänkt på att göra miniatyrer föränn i början av sommaren. Jag har varit intresserad av inredning länge men det är ju så dyrt att inreda i lägenheten hela tiden, så då såg jag att nån hade inrett i miniatyr och blev helt såld =) Så ja gör det mest för att få ut mina inredningsidéer och dessutom så måste jag alltid ha nått pysselprojekt på gång. Så dethär passar mej jätte bra =) en sak tar lagom lång tid att göra. så när man hinner inte lessna så fort för att det är så varierat =)
myminis.blogg.se

2012-10-11 @ 00:03:11
URL: http://hannahsminiatyrer.blogg.se

Enter your comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be shown)

URL/Blogadress:

Comment:

TrackbackFlag Counter

RSS 2.0